Se retrage sau nu Florin Cârciumaru de la șefia PSD Gorj? Vasile Popeangă: Va mai candida

Florin Cârciumaru trage de timp. Își mai dorește un mandat în Parlamentul României și nu va pleca prea curând de la conducerea Partidului Social Democrat. Este afirmația fostului deputat Vasile Popeangă, fost coleg de partid cu Florin Cârciumaru. Popeangă este convinsă că liderul PSD Gorj nu vrea sub nicio formă să renunțe la șefia partidului în 2019, când sunt programate trei serii de alegeri.

La fel cum a anunțat că nu va mai candida la Primăria Târgu Jiu, iar acest lucru s-a întâmplat totuși pentru ca mai târziu să candideze la Senatul României, politicienii par să nu mai creadă în cuvântul lui Cârciumaru. Acesta ar fi trebuit să se retragă de mult, este opinia liberalului Pantelimon Manta.

În plus, Manta este convins că Florin Cârciumaru va candida pentru un nou mandat în Palatul Parlamentului la alegerile din 2020.

În 2019, când Florin Cârciumaru anunță că vrea să se retragă de la șefia partidului, PSD Gorj ar rămâne fără lider în plină campanie electorală. În același an, sunt programate alegeri europarlamentare, parlamentare și se va alege și noul președinte al României.