PSD-iștii vor posturi în noul guvern

112

Schimbarea guvernului a dat posibilitatea pesediștilor din Gorj să ridice din nou pretenții, la funcțiile de la capitală. Printre cei care s-au înscris, deja, pe lista de așteptare, se numără persoane pe care PSD le-a mai pus în funcții, în ultimii ani. Pesediștii din Gorj trag sforile, pentru a obține posturi, în ministerele din noul guvern. Deputatul PSD, Mihai Weber, a declarat că sunt vizate posturi de secretar de stat, dar și funcții în agenții ale statului sau în eșaoanele mai mici ale ministerelor.

Sincr. Mihai Weber, deputat PSD

Printre cei care s-au înscris deja pe lista de așteptare se numără fostul secretar de stat Bebe Ionică, fostul președinte de la Pandurii, Mihai Prunariu, consilierul președintelui județului, Cristian Toader Pasti.

Sincr. Mihai Weber, deputat PSD

De la Gorj, PSD a împins, în funcții importante, numeroși membri, cele mai șocante propulsări fiind a fostului șef de cabinet al lui Victor Ponta, care a fost pus secretar general  în Ministerul Justiției, fiii lui Ion Călinoiu, unul la Ministerul Finanțelor, la Direcția de Control al averilor. iar celălalt la Ministerul Sănătății.