Anchetă la CEO

367

Anchetă la Complexul Energetic Oltenia! O comisie din cadrul entității energetice , s-a întrunit ieri, pentru a verifica incidentul petrecut la Predeal, între cei doi lideri de sindicat din cadrul Federației Energetica. Amintim că, sindicalistul Constantin Crețan a fost acuzat de Nicu Bunoaica că l-ar fi pălmuit și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare la adrsa familiei.Scandalul petrecut la Predeal intre cei doi lideri de sindicat ai Federatiei Energetice, nu are sfarsit. Constantin Cretan aduce acuze grave la adresa lui Nicu Bunoaica, precum că acesta i-a jignit familia si ca l-a pălmuit.

 tel1 : Nicu Bunoiaca, lider de sindicat CeO

Bunoiaca a mai spus că v-a contacta si un avocat in acest sens. Deasemenea, acesta va mai solicita să primiească si daune.

 tel2 : Nicu Bunoiaca, lider de sindicat CeO 

Doar Nicu Bunoiaca a dat declarații în acest sens. Comisia îl v-a audia  și pe Constantin Crețan, acuzat de agresivitate la adresa colegului său, Nicu Bunoaica. Acesta nu a putut da declarații la sedința întrunită pentru că se află , în prezent, într-o delegație sindicală la Paris. Acesta a declarat, în urmă cu o săptămână, că acuzațiile aduse sunt unele nefondate.La dispoziția comisiei vor fi puse și imaginile care au surprins scandalul dintre cei doi lideri de sindicat.  O măsură în acest sens va fi luată după liderul de sindicat de la Rovinari va fi audiat  , iar comisia va viziona imaginile de pe camerele de supraveghere.