Anul și Guvernul? Dan Vîlceanu: În loc să guverneze, își bat joc de oameni!

Guvernul se clatină. Liberalii iau în calcul o moțiune de cenzură împotriva actualului executiv. Asta în cazul în care Guvernul condus de Mihai Tudose nu îi va demite pe miniștrii care au probleme penale. Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a băgat, astăzi, în ședință de urgență pe premier după ce acesta a anunțat că vrea să trimită acasă cinci miniștri. În loc să guverneze, își bat joc de oameni, transmite liberalul Dan Vîlceanu.

În plus, liberalii anunță că sunt dispuși să pregătească o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern dacă nu va renunța la miniștrii penali.

Premierul Tudose a tulburat apele după ce a anunțat remanieri. Cel puțin trei miniștri are în vizor. Și deputatul Victor Ponta a comentat scandalul de la Guvern.

Cei trei membri ai Cabinetului Tudose vizaţi de dosare penale sunt vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb, şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Alte nume vehiculate ca fiind la un pas de remaniere sunt cel al ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc şi cel al ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.