Dosar penal pentru afacerea parcării „Rodna“

280

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au confirmat că există un dosar penal înregistrat în care se efectuează cercetări. Audierile ar fi și început în acest dosar, unul dintre cei chemați să dea declarații fiind Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu. Conform unor surse, presiunile din partea oamenilor de afaceri de la firma Rodna sunt fantastice. Directorul de la Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu a declarat că vinerea trecută trebuia să preia parcarea de la Piața Centrală, dar susține că nu a putut să facă acest lucru din moment ce nu a fost încheiat un proces verbal de predare- primire.

Marian Rotaru

Marian Rotaru explică și prezența sa acasă la unul dintre cei doi oameni de afaceri de la firma Rodna, care au concesionată parcarea. Directorul Primăriei Târgu Jiu spune că a mers la locuința lui Liviu Deaconu, unul dintre acționarii de la societatea Rodna, pentru a clarifica situația parcării și că factorii de decizie din primărie știau că va face această vizită.

Marian Rotaru

În schimb, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că nu știa că Rotaru va merge acasă la unul dintre oamenii de afaceri.

Marcel Romanescu

Conducerea Primăriei Târgu Jiu vrea să modernizeze parcarea de la Piața Centrală și să se ocupe de administrarea acesteia.