Examen,pe mașină adaptată pentru persoane cu handicap

Handicapul locomotor iti blochează doar picioarele, nu si sperantele. A simțit-o, azi, Daniel, un tanăr de de 31 de ani, captiv intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident, pe care l-a avut in urmă cu 7 ani. Bărbatul a ales sa isi ia familia si să se mute in Anglia, pentru o viată mai bună. A venit acasă, pentru a da examenul de permis auto, deoarece ii este necesar in găsirea unui loc de muncă.

Daniel Zoltan

Gorjenii cu probleme locomotorii erau nevoiți, până acum să meargă în alte orașe mari din țară, pentru a obține permisul auto, deoarece la Tg Jiu nu exista niciun autoturism, pe care să se susțină proba practică. Daniel a avut noroc cu un instructor din Tg Jiu, care a adaptat o mașină de școală auto, pentru persoane cu deficiențe locomotorii. Autoturismul poate fi coordonat doar cu ajutorul mainilor.

Cristi Dănescu

Bărbatul lucra in constructii, iar la varsta de 24 de ani s-a dezechilibrat de pe o schelă si a căzut de la o inăltime de 8 metri.

Daniel Zoltan

Politistii spun că examenul pentru obtinerea permisului de conducere se desfăsoară in aceleasi conditii și pentru persoanele cu deficiențe. Candidatul cu probleme locomotorii a reusit să obtină permisul de conducere.