Hidrocentrale blocate. Maioreanu face ode

S-au adunat să fac lobby, pentru deblocarea lucrărilor la micro-hidrocentralele de pe Jiu, blocate de instanță. Parlamentari, reprezentanți ai administrației și ai Hidroelectrica s-au așezat, azi, la o masă rotundă, la Consiliul Județean Gorj, pentru a încerca să găsească soluții, ca lucrările, realizate în proporție de 90%, să fie reluate. Răspunsul reprezentantului Ministerului Energiei: odă partidului iubit.. Amenajarea hidroenergetică a înghițit, până acum, peste 150 de milioane de euro, însă au fost stopate printr-o hotărâre a Curții de Apel București. Reprezentanul Hidroelectrica spune că investițiile făcute trebuie, în primul rând, să fie conservate.

Sincr1: Bogdan Badea, președ. Directoratului Hidroelectrica

Primarul din Bumbești Jiu spune că lucrările pot fi reautorizate, de consiliile județene, din cele două județe, Gorj și Hunedoara.

Sincr2: Constantin Bobaru, primar B. Jiu

Pesedistul Andrei Maioreanu, cel pe care PSD l-a plimbat prin mai multe funcții călduțe, ca să-l pună acum secretar de stat în Ministerul Energiei, nu a putut să prezinte un proiect concret, pentru rezolvarea situației. Cocoțatul PSD-ului la minister s-a blocat pe închinat ode, guvernului din care face parte

Sincr3: Andrei Maioreanu, secretar stat Min Energiei

Jurnaliștii nu au reușit să-l scoată din priză pe înălțătorul de ode.

Sincr4: Andrei Maioreanu

Lucrările de amenajare hidroenergetică de la râul Jiu au început în 2004, fiind construite 3 microhidrocentrale.

2 Comments

  1. Proiectul de secara a Jiului pe tot parcursul din defileul Jiului este cel mai ilegal, revoltător și stupid proiect din aceasta tara. Cei care îl susțin nu sunt doar criminali și corupți, sunt trădători de tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*