Liberalii vor să dizolve Consiliul Local de la Motru dacă nu va fi deblocată situația de acolo

131

Consilierii locali de la PSD și PSRo au boicotat ședința de Consiliu Local de la Motru. Pe ordinea de zi, erau mai multe proiecte care vizau investiții în oraș, iar acestea s-ar putea pierde pentru că termenul limită se apropie. Proiectele au fost aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar pentru a primi și finanțarea, primarul Gigel Jianu trebuie să depună o serie de documente la Minister. Nu a avut cu cine dezbate proiectele în această săptămână pentru că aleșii majorității au boicotat ședința.

Vox Dan Vîlceanu, 1

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat că ia în calcul inițierea unui Referendum pentru dizolvarea Consiliului Local în cazul în care situația nu va fi deblocată. Înainte de acest lucru, vrea să discute cu liderii PSD și PSRo din Gorj pentru a calma spiritele la Motru.

Vox Dan Vîlceanu, 2

De partea cealaltă, social democrații își așteaptă adversarii la discuții. Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, vine cu amănunte:

Vox Anca Bordușanu

Situația nu este mai diferită nici la Târgu Jiu, unde primarul Marcel Romanescu, de la PNL, nu reușește să ajungă la un numitor comun cu majoritatea din Consiliul Local.