Liderul ALDE Gorj, în conducerea unei societati energetice

68

Societatea comercială Servicii Energetice Muntenia S.A. este parte a grupului Electrica S.A.- companie în care Ministerul Energiei este cel mai mare acționar- având ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de întreținere și reparații pentru instalațiile de distribuție și transport a energiei electrice. Președintele ALDE Gorj a fost consilier al ministrului Energiei, care este și el din același partid cu Dian Popescu. Cu toate acestea, liderul ALDE Gorj spune că politicul nu l-a ajutat să ocupe această funcție și că este locul de muncă pe care îl ocupă este problema sa personală.

Dian Popescu

Dian Popescu spune că are ca obiectiv pregătirea societății în conducerea căreia se află pentru a accesa Fondul Suveran de Investiții.

Dian Popescu

Președintele ALDE Gorj a suferit în urmă cu doi ani o condamnare penală la cinci luni de închisoare cu suspendare pe complicitate la infracțiuna de abuz în serviciu. Firma de construcții a lui Dian Popescu a primit în avans fonduri pentru a construi un stadion în localitatea Peștișani, dar lucrările nu au fost executate.