Malul Jiului, transformat în cimitir de animale

Sute de kilograme de oase de animale au fost descoperite pe malul Jiului, în localitatea Turcinești. Resturile se intind pe zeci de metri, iar mirosul este de nesuportat. Autoritățile s-au sesizat și ele, după ce macabra descoperire a fost prezentată de presă.

Imagine desprinsă din filmele de groază, pe malul Jiului, la Turcinești, unde sute de kilograme de oase animale au fost găsite, împrăștiate pe o raza de câteva zeci de metri. În urma sesizărilor, inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și ai Gărzii de Mediu au ajuns la fața locului. Vicele comunei spune că terenul pe care au fost găsite oasele este pe domeniul Hidroelectrica și că acestea urmează a fi predate spre neutralizare.

TEL. Grigore Craioveanu, viceprimar Turcinești

Șeful Direcției Sanitar Veterinar Gorj  spune că, în acest moment, se fac cercetări, iar în cazul în care se găsesc făptașii, vor fi pedepsiți.

Tel. Nicolae Călescu, director DSV Gorj : 00:50 au găsit…01:16 cantitatea de oase.

Persoanele care au aruncat resturile animalelor pe malul râului Jiu riscă amenzi de pană la 6.000 de lei. Cele aproximativ 500 de kilograme de oase vor fi trimise către o firmă specializată, pentru neutralizare.