Ponta: Olguța Vasilescu a mințit-o și pe mama mea!

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, participa la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului pentru votarea mai multor persoane in conducerea ASF, BNR, AEP si ANRE, in Bucuresti, miercuri 24 mai 2017. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Deputatul Victor Ponta a sfătuit-o pe fosta sa colegă de partid, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, să nu mai promită pensii mari. Ponta a declarat, la Târgu Jiu, că și până și mama sa s-a simțit păcălită când a auzit că pensiile vor fi dublate. Deputatul Victor Ponta susține că pensionarii nu vor primi nimic în plus. Au simțit deja acest lucru, în propriul buzunar, profesorii și medicii.

Victor Ponta a sfătuit-o pe Lia Olguța Vasilescu să nu mai facă turul televiziunilor cu aceleași discursuri în care nu mai cred pensionarii.

Ultimele promisiuni ale guvernanților arată că, de anul viitor, vor scădea impozitele pe salarii și pensii. Tot de la 1 ianuarie 2018, salariul minim pe economie ar urma să crească de la 1.450 lei la 1.900 lei, incluzând însă trecerea contribuțiilor sociale în sarcina angajaților.