Povețe pentru elevii gorjeni

Peste 100 de elevi din școlile gorjene au participat, aseară, la o conferință educațională, susținută la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Targu Jiu. Tema întrunirii a fost ”Demnitatea profesională” . La eveniment au participat oameni din domenii profesionale diferite și elevi, care au primit sfaturi  despre cum ar trebui să se comporte în societate.  Sub deviza ”VREM” , adică ”Viitorul Romaniei Este în clasa Mea”, conferința a adunat peste 100 de elevi, din mai multe școli, care au fost puși față în față cu oameni din domenii diferite de activitate. Tinerii au fost sfătuiți de ce aspecte să țină cont, cand își aleg domeniul de activitate.

Elena Constantinescu

Printre invitații aflați la eveniment, pentru a discuta cu elevii, s-au numărat  un avocat, un pshiholog, dar și pianistul Florin Berculescu.

Elena Constantinescu

Fiecare invitat a oferit sfaturi de viață, pentru elevii aflați în sală.  Tinerilor li s-a explicat că în mana lor stă viitorul Romaniei. Totodată, au fost încurajați să nu părăsească țara, după terminarea studiilor.