Scandal în PNL, cu acuze de conspirație

Scandal în PNL, în urma unor alegeri, pentru funcția de prim-vicepreședinte la organizația Tg Jiu. Unul dintre candidați acuză o strategie conspiraționistă, care ar fi urmărit discreditarea lui. Cel care l-a propus ca și candidat nu l-a votat. Intrigile se țin lanț, la PNL. Alegerile pentru funcția de prim-vicepreședinte al organizației locale, ce au avut loc aseară, au scos la iveală faptul că liberalii sunt împărțiți în tabere, care se atacă pe la spate. Unul dintre cei doi candidați acuză o conspirație. Invitat la emisiunea Pro și Contra, de la Radio Tg Jiu, Mihai Paraschiv a declarat că se simte victima unei strategii de discreditare, după ce a fost propus candidat, pentru ca votul, inclusiv al celor care s-au declarat susținătorii lui, să-i fie potrivnic.

Sincr. Mihai Paraschiv, cons. local PNL

Paraschiv îi acuză pe Eduard Berca și Robert Ciocioi, că au pus la cale strategia de aseară.

Sincr. Mihai Paraschiv, cons local PNL

 

Mihai Paraschiv a fost propus, pentru funcția rămasă vacantă, de colegul lui din Consiliul Local, Eduard Berca. Surse din cadrul PNL susțin, însă, că acesta nici măcar nu l-a votat pe cel pe care l-a propus.

Sincr. Eduard Berca, cons. local PNL

Mihai Paraschiv este unul dintre susținătorii primarului Marcel Romanescu, cel care are numeroși adversari în PNL, care nu au fost de acord cu candidatura acestuia, pentru Primăria Tg Jiu.