Strazi inundate. Șeful Aparegio minte și se ascunde

20

Inundatie provocată sau nu, de conducerea societătii de distributie a apei? O avarie, care a paralizat traficul si a inundat curti si magazine, a fost produsă aseară, la Tg Jiu, după ce sefii Aparegio au dat ordin, ca presiunea să fie crescută. Pătrășcoiu a găsit și țapul ispășitor: pompierii, care ar fi folosit mai multă apă, deoarece ar fi fost mai multe intervenții.

Sursa: Facebook

”Datorita nr mare de incendii, am hotarat sa ridicam nivelul apei in bazinele de stocare din Dealul Targului in volum de 20000mc! Exista riscul sa avem o avarie pe aductiune si atunci sa nu existe surse de alimentare pt interventia pompierilor. Presiunea pe conducte a crescut cu 0,4 bari. In zonele corodate acestea s-au fisurat generand spargeri”,

a fost explicația conducerii de distribuție a apei, Aparegio, oferită pentru GorjNews.

Jurnaliștii Gorj Tv au descoperit că șeful Aparegio a mințit, atât conducerea Primăriei Tg Jiu, care i-a solicitat explicații, cât și jurnaliștii. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență nu au folosit mai multă apă, decât în trecut. Ba, dimpotrivă! Numărul intervențiilor pompierilor a fost mai mic cu 30%, decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Sincr1: Forin Chisim, purt. cuv. ISU Gorj

Primarul Marcel Romanescu, mințit și el de directorul societății de distribuție a apei, a “mirosit” un boicot din partea acestuia.

Sincr2: Marcel Romanescu, primar Tg Jiu

Șeful Aparegio nu a vrut să dea ochii, azi, cu jurnaliștii, de care s-a ascuns, după ce aceștia l-au prins cu minciuna. În ulta perioadă, în Târgu Jiu au fost înregistrate opt avarii, produse din cauza presiunii, comandate de Traian Pătrășcoiu, pus director de PSD, partid ai cărui reprezentanți în Consiliul Local au încercat, în ultimele luni, discreditare primarului liberal, respingând toate proiectele propuse de acesta.