Ziua liberă le dă peste cap programările

45

30 aprilie, o nouă zi liberă pentru bugetari, dă din nou peste cap programul de la Permise Înmatriculări Autor Gorj. Zeci de persoane care aşteptau să dea proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere au fost reprogramate. Și gorjenii care aveau programare la înmatricularea autovehiculelor sau schimbarea permiselor trebuie să se reprogrameze. O nouă zi liberă, acordată de guvernanți, încurcă planurile gorjenilr, care au programări la permise sau înmatriculări auto. Cei care trebuia să se prezinte la Serviciul pentru Permise de Coducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Gorj, în data de 30 aprilie, vor fi reprogramați.

Sincr1 Ştefan Ţacu, şef Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto Gorj

Gorjenii care aveau programare la înmatricularea autovehiculelor sau schimbarea permiselor vor putea să se reprogrameze înainte sau după data de 30 aprilie.

Sincr1 Ştefan Ţacu, şef. Serviciul Permise Înmatriculări Auto Gorj

Pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice vor opta fie pentru desfășurarea activității în regim normal de lucru sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea timpului zilnic de lucru, până la data de 11 mai.