Acțiunea „foarfeca”, de la inaugurarea Polivalentei

8001

Dan Vâlceanu a fost pus să taie panglica la inaugurarea Sălii Sporturilor, penru că erau prea multe foarfeci, după ce oficialitățile de la PSD au chiulit în masă. A confirmat-o primarul Marcel Romanescu, la emisiunea Pro și Contra, de la Radio Tg Jiu. Tăierea panglicii la Sala Sporturilor din Tg Jiu a creat numeroase dispute. După ce edilul Marcel Romanescu a rămas fără invitații din partea PSD, care au boicotat evenimentul, din cauza prezenței lui Victor Ponta, panglica inaugurală a fost tăiată de șeful de la pompieri și de deputatul PNL, Dan Vâlceanu. Invitat în emisiunea Pro și Contra, de la Radio Tg Jiu, primarul Romanescu a declarant că a trebuit să împartă foarfecile pregătite pentru Cârciumaru, Cosmin Popescu și Ciprian Florescu, celor care erau prin preajmă.

Sincr. Marcel Romanescu, primar Tg Jiu

Liberalul Dan Vâlceanu, a cărui implicare în tăierea panglicii de la Sala Sorturilor a fost criticată, susține că a acceptat acest lucru, deși nu i-a făcut placer să stea lângă Victor Ponta

Sincr. Dan Vâlceanu, deputat PNL

De la inaugurarea sălii sporturilor din Tg Jiu, ce a avut loc duminică au chiulit, în masă, toți parlamentarii și șefii de instituții PSD, din cauza participării lui Victor Ponta, cu care Liviu Dragnea este în conflict.