Actori cu renume la Targu Jiu

967

Iobitorii de teatru au din nou motiv de mare bucurie. Incepand cu data de 13 mai, Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Targu Jiu isi serbează cei 25 de ani de la infiintare. Evenimentul va aduce in orasul lui Brancusi nume mari ale teatrului romanesc, precum Vasile Moraru, Horatiu Mălăele sau Florin Piersic junior.

In perioada 13 mai -11 iunie, va avea loc la Targu Jiu editia 2018 a Festivalului National de Teatru ”Zilele Elvira Godeanu”. In cadrul acestui eveniment, pasionatii de teatru vor avea ocazia să vadă spectacole de exceptie. Prima zi a activitătilor va debuta cu o premieră a actorilor targujieni. Este vorba despre spectacolul ”Sărutul”, dedicat marelui sculptor Constantin Brancusi.

Sincr. Cosmin Brehuță, manager teatru

Reprezentantii teatrului ii asteaptă pe gorjeni cu bratele deschide, iar in cazul in care nu vor reusi să prindă bilet la spectacolul favorit, acestia sunt indemnati să aleagă si altă piesă de teatru.

Sincr. Cosmin Brehuță, manager teatru

Festivalul cuprinde mai multe expozitii, vernisaje, concerte, dar si foarte multe spectacole, inclusiv in aer liber. Bilete au fost deja puse in vanzare, iar preturile sunt cuprinse intre 15 si 60 de lei.