Au făcut o pasiune pentru furt

396

Tot mai multe persoane, în ultima perioadă, au facut din furt, o pasiune. Iar printre pasiuni s-a creat și un trend: furtul de băutură. Ultima faptă: doi tineri au intrat în pivnița unui pensionar, de unde au plecat cu 50 de litri de alcool, dar şi cu o butelie de aragaz. Furtul de alcool este la modă. În ultima săptămână, polițiștii au avut de rezolvat trei cazuri, în care hoții dat spargeri, pentru a lua alcool. Doi tineri, dintre care unul minor, au intrat într-un magazin din Cătunele, din care, printre altele, au luat și băuturi. Un bătrân nu s-a abținut și a subtilizat o sticlă de băutură, de pe raftul unui magazin din Dragotești. Cel mai recent caz a fost semnalat în Turceni. Doi tineri, de 21 și 24 de ani, au intrat în gospodăria unui pensionar, au pătruns în pivniță și au luat două damigene, cu câte 25 de litri de țuică, dar şi o butelie pentru aragaz.

Sinc. Ion Lazăr, purt de cuv IPJ Gorj

Şi că tot vorbeam că pasiunea de furt întalnită tot mai des, un alt tanar în varstă de 28 de ani din Stejari, a fugit pur şi simplu cu poarta unui locatar.

Sinc. Ion Lazăr, purt. de cuv. IPJ Gorj

Hoţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmand a fi trimişi la Parchetul de pe langă Judeătoria Targu-Jiu. Tinerii pasionaţi de furt  s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.