A astupat gropile din drum, de unul singur

982

Sătul să se tot lovească de problema gropilor din drum, un localnic din Samarinești s-a apucat să le astupe, de unul singur. A luat o remorcă de pământ și o lopată și a început să cârpească drumul comunal, ce a devenit impracticabil. Un filmuleț, postat de un consătean, pe o rețea de socializare, a adunat foarte multe aprecieri și numeroși localnici au devenit susținători ai gorjeanului, care este încurajat să candideze la primărie. Starea drumurilor din localitatea Samarinești este una deplorabilă. Sătul de craterele din șosea, un localnic s-a apucat să astupe gropile de pe un drum din comună. Localnicii și-au exprimat nemulțumirea față de indolența autorităților locale și, mai în glumă, mai în serios, au început să-și arate susținerea pentru consăteanul care a astupat, de unul singur, gropile din drum. Acum îl încuajează să candideze pentru postul de primar.

„Sa le fie rușine ca datorita noua stau in fotolii pana la gat si cu salarii de zeci de milioane. Așa arata o comuna care n-are primar de zece ani, plina de gropi si gunoaie. Ei nu tec pe aceste drumuri, decât din patru in patru ani, deoarece stau la asfalt si copiii îi duc la școală la oraș”. (Sursa: facebook)

Pe rețeaua de socializare, numeroși localnici din Samarinești îl critică pe primarul Marian Ardeiu, că nu a făcut mai nimic pentru comună, în ultimii 10 ani.