A găsit un portofel într-un magazin și l-a dus la poliție. Posesorul bunului, vădit emoționat

770

A găsit un portofel si a mers imediat la poliție să-l predea.  Mai exact,este vorba despre o târgujiancă care a mers la sediul Poliției Locale  Targu Jiu pentru a preda un portmoneu găsit într-un magazin de pe strada Unirii din oraș.

Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

În urma activităților specifice, polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar în jurul orei 13:30 aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile.

Bărbatul, vădit emoţionat, ne-a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit doamnei care l-a găsit, pentru gestul nobil.

Poliția Locală Târgu Jiu apreciază și promovează permanent spiritul civic și le recomandă, totodată, tuturor cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen, se arată în postarea de pe pagiba de Facebook a instituției.