Accident cu patru victime la intrarea pe Pasarela din Târgu Jiu. Impact între un microbuz și un autoturism

4908

Un microbuz a intrat într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Accidentul a avut loc în municipiul Târgu Jiu, la intrare pe Pasarelă. Patru persoane, dintre care doi pasageri din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări efectuate la fata locului de către polițişti, s-a stabilit faptul că o femeie de 46 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării manevrei de întoarcere, unui microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate, care circula din direcția Drăgoieni în direcţia centru.
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum şi a unei pasagere din dreapta spate, de 22 de ani, din Scoarţa. Alti doi bărbaţi, de 49 respectiv 37 de ani, ambii din Balanesti, care erau pasageri in microbuz, au suferit leziuni şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
În microbuz se aflau 12 persoane,