Accident cu victime, la Capul Dealului

1746

Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute, la Capul Dealului. Din primele informații se pare că este vorba despre două victime încarcerate. La fata locului au ajuns de mai multe echipaje de salvare.

Revenim cu detalii.

update: Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a părăsit partea carosabilă după care s-a rasturnat.

,,În urmă cu puțin timp am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Brănești, satul Capu Dealului in care a fost implicat un autovehicul care a paradit partea carosabila si s-a rasturnat intr-o curte.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si in echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni, precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat doua victime de sex masculin cu varste de 18 si 35 de ani care erau in stare de constienta, dar incarcerate.
S-a intervenit pentru descarcerarea si extragerea acestora din autovehicul, acordarea primului ajutor calificat si transportarea acestora la spitalul din Turceni”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.