Accident de circulatie in comuna Albeni

325

Un accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp in localitatea gorjeana Albeni. Din primele informatii, doi barbati au suferit leziuni. Politistii se deplaseaza la fata locului.

UPDATE

Cele 2 victime sunt constiente, iar accidentul a avut loc la intersectia DN 67, cu DJ 661, în zona restaurantului Amanda, transmite IPJ Gorj

UPDATE

În această dimineață pompierii gorjeni au fost solicitați să intervena pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localități Scoarța, satul Câmpu Mare în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un autospecială SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatând că în urma impactului doi bărbați în vârstă de 22 respectiv 60 de ani și un copil în vârstă de 14 ani au suferit leziuni. Aceștia nu erau încarcerați și erau conștienți. Au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportați la spitalul din orașul Tg-Cărbunești pentru invesigații medicale suplimentare.
Copilul a suferit leziuni minore însă pentru siguranță a fost transportat la spital, transmite ISU Gorj