Accident pe Defileul Jiului. Mai multe persoane au fost rănite

1214

Un accident rutier cu 4 victime incercerate a avut loc în Defileul Jiului. Nefericitul eveniment a avut loc în aceasta dimineață. La fata locului intervine Detasamentul de urgență dinTârgu-Jiu și Bumbești Jiu, dar și echipaje ale SAJ Gorj. Din primele informații se pare ca în accident ar fi implicare 3 autoturisme.

Revenim cu mai multe detalii

Update

In aceasta dimineata pompierii gorjeni au fost solicitati sa intervena pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului in care au fost implicate 3 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj.
Pentru ca apelantul semnala cel putin 4 victime au fost solicitate in sprijin echipaje din cadul ISU Hunedoara care a mobilizat in sprijin o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj SMURD.
Primele echipaje sosite la fata locului au fost pompierii din cadrul Garzii de Interventie Bumbesti Jiu care au constatat ca in urma impactului dintre cele 3 autovehicule, unul dintre acestea in care se aflau 4 persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Doi dintre ocupanti au reusit sa se autoevacueze insa 2 persoane au ramas incarcerate.
S-a intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul si acordarea primului ajutor calificat.
Cele 2 victime erau constiente si au fost transportate la UPU Tg-Jiu.
Este vorba despre o femeie in varsta de 44 ani si un barbat in varsta de 60 de ani.
Ceilalti 2 ocupanti ai autovehicului au refuzat sa fie transportati la spital, transmite ISU Gorj