Adolescentă de 16 ani, drogată și violată în ritual satanic. Vezi unde au avut loc oribilele scene!

685
sursa foto:antena3

Caz șocant în Giurgiu, unde o adolescentă în vârstă 16 ani a fost răpită și supusă unui ritual satanic greu de imaginat de către mai mulți tineri. Totul s-a întâmplat în luna iulie, însă a ieșit la iveală abia acum.

Potrivit informațiilor aflate de procurorii DIICOT, tânăra de 16 ani a fost violată de un tânăr de 25 de ani după ce a făcut un ritual satanic, ajutat fiind de un prieten. Se pare că în clădirea abandonată au fost mai multe persoane care au consumat alcool, cumpărat chiar de tânărul acuzat de viol. De asemenea, conform DIICOT, în mijlocul clădirii părăsite era un desen cu o hexagramă, iar pe fiecare colț era o candelă. Un prieten l-a tăiat pe tânărul acuzat de viol cu un ciob în ambele palme, iar cu sângele lui a stropit fiecare colț al hexagramei. Totul în timp ce de pe un telefon se auzeau melodii de tip satanist.

Victima s-a trezit abia a doua zi, dezbrăcată, cu cioburi înfipte în palme, dar și cu dureri în zona abdomenului și în zona genitală. Fata era așezată pe o saltea care fusese carbonizată. Violul a fost filmat de o altă fată, prezentă și ea la ritual. Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a fost reținut sub acuzația de pornografie infantilă și viol.

sursa: spynews

sursa:antena3