Adrian Tudor: ” Popescu este cel care ar trebui sa preia șefia PSD Gorj”

528

Bătălia pentru putere în PSD Gorj este departe de a se încheia. Cel puțin până în acest moment singurul lucru cert este că vor avea loc noi alegeri la organizația județeană, nefiind, însă comunicată o dată certă. După ce actualul lider, Florin Cârciumaru a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat, parlamentarul Mihai Weber a încercat pe toate căile să preia șefia totală a PSD Gorj. De asemenea, viceprimarul, Adrian Tudor nu îl vrea pe Weber la șefia PSD Gorj și spune că cel mai potrivit să ocupe această funcție ar fi de fapt Cosmin Popescu.

 Adrian Tudor

În încercarea de a-l înlătura cât mai repede din funcția de președinte pe Florin Cârciumaru, Mihai Weber nu a făcut altceva decât să primească noi replici acide din partea lui Adrian Tudor care susține acum ironic că parlamentarul nu va reuşi să scape de Florin Cârciumaru nici dacă acesta din urmă va fi numit premierul României.

Adrian Tudor

Voci din rândurile social-democraților susțin că o dată exactă privind organizarea de noi alegeri în PSD Gorj va fi comunicată după ce va avea loc referendumul pentru familia tradițională.