Afacerist gorjean, liderul USR Târgu Jiu

734

USR Târgu Jiu are președinte nou. În urma alegerilor interne desfășurate în acest weekend liderul partidului de la Târgu Jiu este Bogdan Vladu, anunță președintele organizației județene, Radu Miruță. Omul de afaceri în vârsta de 53 de ani a intrat în partid în 2016. Dorința de a opri risipa banului public, l-au adus in echipa USR, spune parlamentarul  Miruță.

,,In urma alegerilor interne desfasurate pe parcursul zilei de astazi, noul presedinte al USR Targu Jiu este domnul Bogdan Vladu. Bogdan Vladu are 53 de ani, este căsătorit și are un băiat in vârsta de 16 ani. Este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic-Institutul de Constructii Bucuresti, promoția 1991, iar de 30 de ani îsi desfașoara activitatea în sfera antreprenorială, coordonând un grup de firme cu diverse domenii de activitate.
Criteriile de integritate impuse, spiritul său critic precum și dorința de a opri risipa banului public, l-au adus in echipa USR. S-a alăturat echipei USR în august 2016, ca membru fondator, din convingerea ca oamenii care creează valoare adăugată au nevoie de un proiect politic care să le preia ideile și inițiativele, să le reprezinte interesele.”, a transmis Radu Miruță.