AJOFM Gorj: Sute de locuri de muncă în străinătate. Vezi despre ce oferte este vorba

1520

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă GORJ, promovează oferta a doi angajatori, din Spania, respectiv Danemarca care oferă sute de locuri în agricultură.

Astfel, angajatorul din Spania oferă 200 de locuri de muncă, la cules de zmeură, mure, afine și căpșuni. Timpul de lucru este între orele 8.00-15:00, iar salariul oferit este de 42 de euro pe zi, iar orele suplimentare se plătesc cu peste 8 euro.  Totodată, cazarea este oferită gratuit de către angajator. De menționat este faptul că acesta oferă transportul România-Spania și retur. Contractele de muncă sunt în perioada martie-iunie 2020.

De asemenea, angajatorul din Danemarcă oferă peste 400 de locuri de muncă în agricultură, la cules de mazăre.

Durata contractului în Portugalia  va fi din martie până în mai, iar programul de lucru este între 40-50 de ore pe săptămână.  În această locație, angajatorul oferă peste 100 de locuri.

Cazarea se va face în case echipate cu toate utilitățile, iar taxa pe care lucrătorul va trebui să o plătească lunar este de 100-120 de euro, iar transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile primite.

Totodată, cei care doresc să lucreze în Danemarca, aici sunt disponibile 300 de locuri de muncă, iar durata contractului este din mai până în septembrie.

Cazarea se va face în rulote, două persoane în cameră, iar taxa plătită de lucrător este de 8 euro pe zi. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea angajatului.

Diana Văduva, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj