Ajutor de la pompieri, pentru un copil imobilizat

195

Un copil imobilizat a primit azi cadourile pe care i le-a cerut lui Moș Crăciun. Captiv într-un scaun cu rotile, Robert a primit astăzi cadoul dorit de foarte mult timp. Pompierii gorjeni au mers în comuna Licurici,  acolo unde băiețelul locuiește, ca să-i dea cadoul mult visat. Mama copilului spune că boala a fost descoperită de la varsta de 5 ani, atunci cand au observat că mușchii băiatului nu se mai dezvoltă. De aproximativ un an, Robert este imobilizat.

vox mama

Deși nu se mai poate deplasa, pentru a merge la școală, colegii împreună cu diriginta au gasit o soluție, ca băiatul să aibă acces la învățătură. Deseori, merg acasă la Robert și fac împreună lecțiile.

vox Mariana Avramescu

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au aflat de cazul băiatului imobilizat și au vrut să-i facă o bucurie, înainte de sărbători.

vox Florin Chisim

Căruciorul pe care îl avea Robert i-a fost dăruit de o mamă, al cărei copil, cu aceleași probleme, a murit. Mijlocul vechi de locomoție nu îl mai ajuta, deoarece nu mai putea manevra roțile.   Pe langă căruciorul nou, pompierii i-au mai oferit copilului și un telefon mobil, dar și multe plase cu dulciuri și fructe.