Ambulanță implicată într-un eveniment rutier, la Cornești

636

Un eveniment rutier a avut loc, în urma cu putin timp, pe raza comunei Balesti, sat Cornesti. Din primele informații, se pare ca un autoturism și o o ambulanta, care se deplasa spre spital, au intrat in coliziune. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului pentru a stabili cauzele. Martorii susțin ca șoferul ambulanței si un asistent medical au suferit răni grave, in timp ce pacientul care se afla in interiorul acesteia și un alt asistent se afla in stare stabilă, fiind ușor răniți. Revenim cu detalii.

Update:

,,Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.
În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni.
Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.