Anchetă la IPJ Gorj! Tânăr snopit în bătaie de polițiști și jandarmi

685

Este anchetă la IPJ Gorj după ce un tânăr de 36 de ani din Țicleni a fost snopit în bătaie de mai mulți polițiști și jandarmi. Victima oamenilor legii a ajuns, sâmbătă seara, la spital cu multiple leziuni. Narcis Bobină susține că a fost bătut crunt în secția de poliție. Polițiștii s-au năpustit cu picioarele asupra sa. Totul a plecat după ce bărbatul, brancardier la Spitalul din Târgu Cărbunești, a fost în club, și a vrut să achite nota cu cardul deoarece nu avea bani cash la el.

Victima

Patronul nu a acceptat faptul că gorjeanul nu are bani la el și l-a scos afară în șuturi. Aici îl așteptau jandarmii, dar și polițiștii, care l-au băgat în mașină, l-au dus la secție și acolo a urmat teroarea.

Victima

Bărbatul, care susține ca a fost bătut si în drum spre secție, a ajuns în cele din urmă la spitalul la care lucrează, la Târgu Cărbunești, internat la Primiri Urgențe, apoi transferat la Psihiatrie pe motiv că ar fi recalcitrant.

Victima

Victima are multiple traumatisme, însă medicii spun că starea lui este stabila.

Barbu Cătălin, medic

În acest caz a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări de către Compartimentul Control Intern.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj