Anton Anton, indiferent la problemele CEO

388

Liderii de sindicat din minerit sunt nemulțumiți de indiferența ministrului Energiei. Prezent la sfârșitul săptămânii în județul Gorj, unde la participat la evenimentul dedicat împlinirii a 4 decenii de la înființarea Termocentralei Turceni , Anton Anton a declarat că nu el se ocupă de îmbunătățirea condițiilor de muncă din carierele entității energetice , ci managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza.

Vox 1 Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

Nicu Bunoica,liderul de sindicat de la Lupoaia îl acuză pe ministrul Energiei de nepăsare, afirmând că dezastrul din minerit ar trebui să fie principala preocupare a șefilor de la București.

Vox 2 Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

Nu mai este de mult un secret că în carierele miniere din Gorj utilajele funcționează cu improvizații. Însă, acest lucru îi deranjează doar pe muncitori, nu și pe șefii entității energetice. O spune un lider de sindicat care trage un nou semnal de alarmă cu privire la utilajele din carieră. Accidentele de muncă tot mai dese ar trebui să le dea de gândit celor din conducerea companiei, este de părere sindicalistul Nicu Bunoica. Acesta afirmă încă o dată că în cariere, este nevoie de echipamente noi.În plus, salariaţii sunt mai puţini, iar cerinţele sunt aceleaşi,  spune Bunoica.

Vox 3 Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

Reprezentanți ai minerilor susțin că, în ultimii ani, nu s-au mai făcut investiții în cariere.