Aparegio: Modern și practic! Plătim facturi ”nesimțite” pentru portofelele altora

1099

Telenovela Aparegio, continua ! ”Episodul 2” începe cam așa: Plătim, plătim și iar plătim! Pentru cine? Vă spunem noi: Pentru clasa VIP de angajați din cadrul societății de apă și canal din Târgu Jiu.  Salariații TESA, nu puțini la număr, trebuie să încaseze și ei un salariu grosolan pentru a putea duce un trai decent. Care este rezultatul ce reiese din activitatea acestora? Păi, dacă facem un mic exercițiu de imaginație privind activitatea salariaților departamentului TESA, putem aplica la celebra replică: ” Tăietori de frunze la câini”. Și cum facturile la apă și canal se umflă precum un balon, ajungem să plătim și apa de ploaie, nimic straniu, nu? Așadar, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu spune că banii ar trebui să meargă către investiții, nu către astfel de salarii.

Marcel Romanescu

Cea de-a doua jumătate a acestui ”episod”, ne aduce în prim plan situația orașului după o ploaie torențială. Astfel, Târgu Jiul nostru, după câteva minute de precipitații abundente, ar trebui să se numească: ”Mica Veneție”, iar  mașinile pot fi înlocuite rapid cu…bărcile. Poate reușește să cumpere domnul director de la Aparegio, câteva gondole din sumele de bani obținute cu ajutorul fondurilor europene destinate pentru îmbunătățirea sistemului de canalizare din oraș, iar la cârmă să pună câțiva dintre angajații TESA (gondolieri), poate așa se mai justifică salariile. Care îmbunătățire? Asta ne întrebăm și noi.

Marcel Romanescu

Contactat telefonic, directorul instituției, Traian Pătrășcoiu spune tare și răspicat că nu comentează pe marginea acestui subiect.

Traian Pătrășcoiu

Nu ne putem abține și revenim puțin la proiectul cu fonduri europene ce avea ca scop îmbunătățirea sistemului de canalizare pe anumite zone ale orașului, acolo unde nu s-a realizat nimic, iar străzile se inundă tot timpul.