Aparegio: Șantaje, amenințări și zeci de milioane de euro la mijloc

684

Declarație bombă a consilierului Ion Iliescu, din cadrul societății de apă și canal Aparegio Gorj SA. Acesta a făcut primele dezvăluiri după ce ar fi fost amenințat cu moartea la locul de muncă. Iliescu a explicat modul în care lucrări de zeci de milioane de euro nu sunt finalizate. Ba mai mult, acesta a recunoscut și faptul că în Jiu nu ajunge doar canalizarea pluvială, ci și cea menajeră, dar și faptul că există pierderi uriașe de apă, în proporție de 80%, pentru care noi cetățenii scoatem lunar bani din buzunar. Venind tocmai de la Timișoara din anul 2015, Iliescu spune că și-a dat seama de primele nereguli după doar câteva luni. Problemele au fost expuse și președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, sperând că se vor găsi soluții, însă…nimic.

Ion Iliescu

”Sunt pierderi propriu-zise și furturi”, a mai spus Iliescu cu privire la pierderile colosale de apă tratată din municipiul Târgu Jiu. Procentul nu este unul mic, fiind vorba de peste 80%. Concluzia noastră este că așa suntem prostiți, dragi târgujieni, lună de lună.

Ion Iliescu

O altă declarație șoc făcută de consilierul Iliescu, a fost legată de modul în care se minte cu nerușinare în rapoartele către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilități Publice.

Ion Iliescu

Am ajuns și la subiectul cu amenințările și șantajul. Ion Iliescu a spus că se întreabă de ce actualul director al Aparegio, Traian Pătrășcoiu păstrează tăcerea și nu declară nimic. Mai mult, ca totul să fie dus la extrem, acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către o angajată din instituție, probabil protejată de conducere. “Mi-a spus că, dacă domnul director Pătrășcoiu pățește ceva, ori părăsesc județul în 24 de ore, ori dumneaei mă calcă cu mașina”, a afirmat Iliescu.

Ion Iliescu

sursa: Narcis Daju-jurnalist