Asigurări de redresare, pentru Pandurii

288

”Pandurii încă se confruntă cu o situație financiară dificilă.  Tehnicianul echipei, Adrian Bogoi, a declarat că așteaptă finalul campionatului Ligii a II-a pentru rezolvarea problemelor.

Sunt pobleme. Toată lumea știe, dar avem asigurări că o să se rezolve lucrurile în viitorul apropiat. Sperăm ca la finalul campionatului să fim deasupra liniei.”

Victoria de la Motru le-a dat celor de la Pandurii încrederea de a-și decide singuri soarta. Echipa Panduriieste poziționată pe locul 15 în clasament, și asta după 33 de etape.

”Era o anumită presiune care apăsa asupra băieților, dar după victoria cu Știința Miroslava, una foarte importantă, nu mai suntem pe loc retrogradabil. În momentul de față, nu mai depindem decât de noi, nu mai stăm la mâna rezultatelor. Mai sunt patru etape de jucat și sper să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne salva. Deși la prima vedere, pare un joc ușor, ne așteaptă în etapa următoare un meci greu la Suceava, dar sper să câștigăm, iar apoi vom aveaasigurată încă o victorie, cu ASA Târgu Mureș. Nu știu câte puncte ne trebuie exact pentru a fi scăpați de orice grijă, însă e clar că peste 40-43”, a declarat antrenorul Pandurilor Adrian Bogoi.

În următoarea etapă, Pandurii Tg Jiu vor avea meci în deplasare cu Foresta Suceava. Pentru a evita retrogradarea, fotbaliștii vor trebui să lupte cu Dacia Unirea Brăila și Metaglobus București.