Aurel Popescu, reconfirmat șef la PSD Târgu Jiu. Ce spune despre sfatul lui Cârciumaru de a se retrage

263

Aurel Popescu a fost reconfirmat în fruntea PSD Târgu Jiu. Social democrații s-au întrunit într-o ședință de analiză a rezultatelor de la alegerile parțiale și au decis să stabilească prin vot, dacă Aurel Popescu mai poate rămâne șeful organizației municipale.  Ședința în care s-a votat schimbarea lui Aurel Popescu din fruntea PSD Târgu Jiu a durat mai bine de trei ore. În final, majoritatea a decis ca președintele organizației să nu fie schimbat. Un singur social democrat, Alin Rădulescu, s-a abținut de la vot. Astfel că Aurel Popescu va păstra mandatul până în 2019, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al partidului.

Atunci, vor fi organizate noi alegeri. În 2020, președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunțat că va face un pas înapoi. L-a sfătuit și pe Aurel Popescu, în mod public, să facă acest lucru. Iată reacția acestuia din urmă:

Rămâne de văzut dacă, în aceste condiții, tot pe mâna lui Aurel Popescu vor merge social democrații la alegerile locale programate în 2020.