Băieţel mâzgălit cu pixul pe față, de educatoare

322

Un copil de patru ani a fost mâzgălit cu pixul pe frunte, chiar de educatoare, care l-a trimis așa, acasă. Totul s-a întâmplat la o  grădiniţa din comuna Bustuchin.O fotografie cu băiețelul de patru ani, care a ajuns acasă de la grădiniță, mâzgălit pe față, de educatoare, a adunat numeroase comentarii, pe rețelele de socializare. Unchiul copilului a postat fotografia, cu mesajul

“Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tabla, cred ca a spart și table, nu mai are pe ce scrie, a ajuns sa scrie pe fruntea nepotului meu, rușine doamna educatoare, așa educați copiii !!!!”

Părinţii copilului au sesizat reprezentanţii unităţii de învăţământ. Educatoarea, care lucrează în învăţământ de 17 ani, este cercetată acum disciplinar.

Tel1 Georgeta Popescu, purt cuv ISJ Gorj

Educatoarea a dat o notă explicativă şi s-a scuzat în faţa părinţilor, pentru gestul făcut.

Tel2 Irinel Spiridon, director Liceul Tehnologic Bustuchin

Reprezentanţii Inspectoratului Școlar Gorj au declanşat o anchetă la Grădiniţa Valea Pojarului, din cadrul Liceului Tehnologic Bustuchin, unde o comisie disciplinară va analiza incidentul şi va dispune măsuri, după gestul pe care educatoarea l-a făcut.