Banii pentriu stadion vin în două săptămâni

320

Fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, este de părere că nu mai este timp pentru ca lucrările la Stadionul din Târgu-Jiu să fie finalizate anul acesta, având în  vedere faptul că trebuie respectate termenele şi procedurile legale la licitaţie. Suma care va fi aprobată de Guvern este de 5 milioane de euro. Documentaţia a fost avizată de Ministerul Finanţelor. Parlamentarul a vorbit şi de situaţia variantei ocolitoare şi a menţionat că şi autorităţile locale trebuie să se implice în finalizarea celor două investiţii.

Florin Carciumaru

În schimb, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că social-democraţii anunţă în fiecare săptămână că Guvernul va aproba Hotărârea privind alocarea finanţării de 5 milioane de euro pentru lucrările de la Stadionul Municipal.

Marcel Romanescu

Edilul afirmă că, însuși senatorul Cârciumaru a recunoscut că la centura ocolitoare există probleme majore şi că s-a început greşit lucrarea. Marcel Romanescu a precizat că tot ce ține de municipalitate a fost dus la îndeplinire, respectiv a fost scos la licitaţie contractul pentru realizarea planurilor parcelare pentru varianta ocolitoare şi speră ca o firmă de specialitate să le întocmească fără probleme.