Bătut cu bestialitate în fața fiului de hoții de fier vechi. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-au sparg ochiul”

684

”Am zis să fac un bine companiei și m-am ales cu lovituri”. Cam așa sună declarația lui Costel Șovâlgău, angajatul de la Cariera Roșia, bătut de hoți. Salariatul companiei energetice a vorbit pentru Radio Targu Jiu cum a încercat să îi oprească pe hoți în timp ce încercau să sustragă o cantitate de câteva sute de kilograme de fier vechi, din cariera minieră. Mai exact, bărbatul bătut cu bestialitate a ieșit din schimbul 2,  deplasându-se spre casă. În drumul său a dat nas în nas cu hoții, un grup de cațiva tineri printre care se afla și un angajat al primăriei Fărcășești, Dumitru Niță, șoferul edilului localității. Încercând cu disperare să-i oprească, dl Șovâlgău a fost lovit în zona capului. ” Nu îmi mai aduc aminte cu ce m-au lovit, am cazut secerat la pământ”, a mai adăugat acesta.

 Costel Șovâlgău

În urma loviturilor primite, angajatul carierei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngriji medicale. Mai mult, Costel ne-a mărturisit că îi multumește lui Dumnezeu că a scăpat doar cu atât.

 Costel Șovâlgău

Polițiștii gorjeni i-au reținut pentru 24 de orei pe bătăuși, inclusiv pe angajatul primăriei Fărcășești pentru infracțiunea de favorizare a făptuitorului.

Corina Scurtu

Costel Șovâlgău este este și coordonatorul formațiunii politice Pro România la Fărcășești.