Bejinaru: postul de viceprimar, o responsabilitate foarte mare

562

Aleșii locali au ales viceprimarii. Cei nominalizați au fost Bogdan Bejinaru de la PNL și Gabriel Coica de la Pro România. Asta după ce, Partidul Național Liberal a bătut palma cu Victor Ponta pentru o majoritate în Consiliu Local. Cu forțe proaspete, viceprimarii au planuri mărețe pentru următorii patru ani. Spre exemplu, Bogdan Bejinaru spune că funcția pe care o ocupă implică o responsabilitate mare așa că de săptămâna viitoare va intra în pâine pentru a nu dezamăgi electoratul.

Bogdan Bejinaru, viceprimar Târgu Jiu

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romnescu spune că cei doi viceprimari aleși vor aduce un plus primăriei pe care o conduce.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

Romanescu spune că va avea o echipă strânsă în acest mandat, iar discuțiile în contradictoriu din trecut vor fi date uitării.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

Cel mai probabil, Bogdan Bejinaru se va ocupa de parte economică și tehnică din cadrul Primăriei Târgu Jiu, iar cultura va fi lăsată pe mâinile viceprimarului, Gabriel Coica de la Pro România. Echipa CL Târgu Jiu este formată din 10 aleși de la PNL, 7 de la PSD și câte 2 consilieri de la Pro România și Partidul Verde.