Belgher se întoarce și lovește din nou

102

Politicianul acuzat de discriminare lovește din nou. Vicepreședintele PMP Gorj, care a stârnit un val de critici, după ce a declarat, într-o emisiune, că pensionarii care votează PSD ”nu merită să trăiască”, o comite din nou. Într-o emisiune la Radio Tg Jiu, Leonida Belgher a acuzat multinaționalele că au contribuit la înmulțirea cazurilor de cancer din România.  Al doilea om din structura de la Gorj a partidului lui Traian Băsescu comite gafă după gafă. Leonida Belgher a fost reclamat, în urmă cu două săptămâni, la Consiliul Național de Combatere a Discriminării, după ce a afirmat, în cadrul unei emisiuni că pensionarii care susțin PSD, citez: “nu merită să trăiască”. Marti, liderul PMP Gorj a făcut o altă declarație halucinantă. Invitat la o emisiune de la Radio Târgu Jiu, Leonida Belgher a învinovățit multinaționalele, de răspândirea cancerului în Românie.

vox Leonida Belgher, vicepreșed. PMP Gorj

Întrebat pe ce își bazează acuzațiile, politicianul PMP a continuat să-și susțină uluitoarea declarație, în același sens, invocând comerțul exterior.

vox  Leonida Belgher, vicepreșed. PMP Gorj

Vicepreședintele PMP a invocat ca sursă a acuzațiilor, materiale de presă, din care, însă, nu a putut indica niciunul concret.

Vox Leonida Belgher, vicepreșed. PMP Gorj

Cântăreț de ocazie, Leonida Belgher a fost scos în față de PMP, la alegeri, unde a fost pus pe listele pentru Primăria Alimpești, apoi pentru parlamentare. Vicepreședintele organizației gorjene a partidului lui Băsescu a fost condamnat cu suspendare pentru furt, condamnare după care a declarat că este, de fapt, o victimă a justiției.