Când vor începe înscrierile la liceu

468

Sute de elevi s-au declarat nemulțumiți de notele obținute la Evaluarea Națională, astfel că le-au și contestat până seara trecută! Cele mai multe contestații au fost înregistrate la proba de la limba și literatura română, a explicat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Au fost depuse contestații chiar dacă notele au fost peste nouă. Elevii nemulțumiți speră să aibă câștig de cauză și notele să le fie majorate. Contestații au fost depuse și de absolvenți ai Colegiului Național “Tudor Vladimirescu”, a declarat Doru Tașcău, directorul unității de învățământ.

La Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, școală de top prin prisma rezultatelor la examene, vor fi opt clase pentru bobocii care vor opta pentru această instituție de învățământ din toamnă.

Înscrierile vor începe în data de 3 iulie, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Repartizarea se face ordonând candidații în județul respectiv descrescător, după medii, încercându-se plasarea fiecărui candidat, începând de la cel cu media cea mai mare până la cel cu media cea mai mică, la una din opțiunile exprimate.