Ce obiective are noul președinte al Rotary Târgu Jiu

642

Clubul Rotary Târgu Jiu are un nou președinte de seara trecută! Victor Troacă i-a predat ștafeta lui Ștefan Ghimiși. În anul în care a fost președintele al Clubului Rotary Târgu Jiu, Victor Troacă a scris și o carte “Mișcarea rotariană în județul Gorj”, care a fost lansată, seara trecută.

Ambii președinți au fost vizibil emoționați de momentul predării și preluării funcției de lider al clubului Rotary Târgu Jiu. Îl ascultăm pe Ștefan Ghimiși, noul președinte al clubului Rotary Târgu Jiu.

Tot seara trecută, a fost schimbat și președintele Clubului Interact Târgu Jiu. Au fost premiați, de asemenea, și foștii lideri ai clubului Rotary de la înființarea acestuia până în prezent. Evenimentul a fost presărat cu mai multe momente artistice susținute de câțiva elevi de la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. De-a lungul funcționării sale, clubul Rotary din Târgu Jiu a sprijinit tineri eminenți, au investit în sănătate, au oferit consultații gratuite persoanelor defavorizate și au organizat diverse acțiuni artistice ori umanitare.

Urmăriți imagini de la eveniment, la Jurnalul Gorj TV.