Ce spune conducerea PSD Gorj de numirile din Consiliul de Supraveghere de la CEO

509

Conducerea PSD Gorj reacționează, după ce doi reprezentanți ALDE au fost numiți la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de Marius Dumitrașcu, vicepreședintele ALDE Gorj, care a a fost numit ieri, în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acesta este secretar de stat în Ministeru Energiei și a preluat de la Doru Vișan atribuțiile cu privire la energia produsă pe cărbune și, astfel, Complexul Energetic Oltenia se va afla în subordinea sa.
Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a spus că persoanele instalate în Consiliul de Supraveghere nu sunt pregătite să ocupe pozițiile respective.

Liderul PSD este nemulțumit și de retragerea atribuțiilor lui Doru Vișan, care se ocupa de coordonarea Complexului Oltenia. Mihai Weber

Pe lângă Marius Dumitrașcu, alți patru membri au fost numiți în Consiliul de Supraveghere. Este vorba de Cristian Eugen Radu, Gheorghe Știrbu, Carmen Gabriela Popa și Marius Mănescu, fostul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj. În urmă cu câteva săptămâni, au mai fost numiți în Consiliul de Supraveghere Mădălin Cornel Eftenoiu și Petre Mădălin Georgescu.