Ce spune primarul din Dănești despre depozitul de gunoi

800

Încă o groapă de gunoi în Gorj! Autoritățile locale din Dănești pregătesc terenul pentru ca în localitate să fie ridicat un depozit ecologic de gunoi de pasăre. Deși locuitorii comunei nu sunt de acord cu acest lucru, consilierii locali au bătut palma cu investitorul și așteaptă acum ca acesta din urmă să prezinte proiectul cu avizele de mediu necesare demarării lucrărilor. Edilul comunei, Mădălin Paliță, susține că inițiativa nu îi aparține, iar aleșii locali au avut ultimul cuvânt.

Madalin Paliță, primar Dănești

Primarul spune că se opune vehement ca în localitate să fie adus mirosul de la Avicola. Dă în vileag și consilierii locali despre care spune că nu au ținut cont de memoriu depus de cetățeni privind dezacordul înființării unui depozit de gunoi în localitate.

Madalin Paliță, primar Dănești

Cetățenii pot sta liniștiți. Edilul dă asigurări că până în prezent nu a fost eliberat vreun document sau autorizație în acest sens.

Madalin Paliță, primar Dănești

Locuitorii din Dănești sunt foc și pară. Peste 300 de oameni, au depus un alt memoriu, de aceasta dată la Prefectura Gorj, prin care își exprimă refuzul de a fi construită o groapă de gunoi în zonă. Cetățenii amenință chiar cu proteste în fața primăriei și a prefecturii, dacă autoritățile locale nu vor ține cont de părerea lor.