Cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii a fost găsit mort în casă în urma unui incendiu. A tăiat panglica inaugurală de la Stadionul Municipal

1059

Valeriu Andronache, în vârstă de 88 de ani, cel mai bătrân și fidel suporter al echipei Pandurii, a murit astăzi într-un mod cumplit. Acesta a fost găsit decedat în propria casă. Acesta a suferit o serie de arsuri în urma unui incendiu. Valeriu Andronache locuia singur, în localitatea Pojogeni. „A fost identificat într-o locuință cadavrul unui bărbat, de 88 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, zona spatelui și a cefei.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. În cauză s a întocmit dosar sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culp“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Ful lui Valeriu Andronache a fost procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, dar acum este la pensie.

Suporterul era foarte activ, în ciuda vârstei. Acesta pleca la meciurile echipei Pandurii în cele mai îndepărtate locuri din țară. A fost prezent chiar la Miercurea Ciuc, unde a ajuns după mai bine de 24 de ore de drum, pentru că a schimbat mai multe trenuri. Am fost la aproape toate meciurile lor, și in Liga 2, la Motru mergeam numai eu singur de la Târgu Jiu. Și peste tot eu singur m-am dus, la Bacău, la Iasi, la Miercurea Ciuc am fost acum. Ma bucur ca am fost invitat aici. Momentul când am tăiat panglica a fost ca un fior pentru mine, o mare bucurie, la vârsta pe care o am”, povestea Valeriu Andronache în momentul tăierii panglicii de la stadion.