Cinci milioane de euro au intrat în contul Uzinei Mecanice Sadu. Banii vor fi folosiți pentru retehnologizarea unității

938

Banii pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu au intrat în contul unității. Vestea a fost dată de către primarul localității Bumbești Jiu, Constantin Bobaru. Este vorba de o sumă de cinci milioane de euro, care va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente în vederea creșterii calității și diversificării producției de muniție. Fondurile au fost alocate uzinei din Gorj sub formă de majorare de capital, astfel încât banii se vor afla la dispoziția unității în vederea încheierii contractelor.

Constantin Bobaru, primar Bumbești Jiu

Prima procedură de licitație s-a încheiat, iar primul echipament urmează să fie instalat până la finalul acestui an. De asemenea, și restul echipamentelor se află în procedură de achiziție.

Primarul localității Bumbești Jiu a mai afirmat că toate echipamentele vor fi achiziționate până în primăvara anului viitor. De asemenea, edilul șef al localității a avut și o replică pentru deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, care a declarat că banii pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu nu vor fi alocați de guvernul PSD.