VIDEO: Cioară, pasăre de companie a unui cuplu din Târgu-Jiu. Aceasta are o cameră a ei, jucării, dar și o lesă specială pentru plimbare

6226

Un cuplu din Târgu-Jiu deține un animal de companie mai puțin obișnuit. Mai exact este vorba despre o cioară. În urmă cu aproximativ șase luni, pasărea a fost găsită în Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu. Simona Modoran ne-a povestit că cioara era rănită și slăbită, astfel că a simțit că trebuie să facă ceva pentru a o salva. Simona și soțul său au mers cu ea la veterinar, după care au luat-o acasă  pentru a o îngriji. Pasărea s-a făcut bine după un timp, dar nu a mai vrut să plece de la familia care a adoptat-o. Cei doi tineri i-au amenajat în fața casei o căsuță specială. Pasărea s-a atașat de cei doi tineri, iar atunci când ies la plimbare, zboară și se întoarce de fiecare dată pe umărul lor.

După aproximativ cinci luni, soții Modoran au decis să mute cioara cu ei în casă. Mai mult decât atât, aceștia i-au amenajat și o cameră specială pentru ea, care este plină de jucării. De asemenea, atunci când ies la plimbare, aceștia au achiziționat din America și o lesă specială pentru păsări. Prietenii și rudele care îi vizitează au rămas surprinși, însă cu timpul s-au obișnuit. Simona a mai declarat că împreună cu soțul său sunt iubitori de animale și că nu contează ce fel de ființă este, pentru s-au atașat de aceasta și a devenit deja un membru al familiei.

Cioara a fost numită Cronco. În camera special amenajată, Simona și Dumitru i-au oferit toate condițiile pentru ca pasărea să nu fie afectată în niciun fel.

Mai mult decât atât, Cronco a început deja să scoată anumite sunete apropiate cuvintelor oamenilor. Astfel încât, tinerii își doresc să îl învețe cu timpul să și vorbească.

http://