Circulația rutieră pe DJ 674A Târgu Jiu-Bucureasa-Dănești, închisă

1120

Consiliul Județean Gorj are în derulare obiectivul de investiție ”Construire pod peste pârâul Zlaști pe drumul județean DJ 674A, km 5+020, comuna Dănești, județul Gorj”, situat pe drumul județean DJ 674A sector Târgu Jiu –Bucureasa-Dănești.

În vederea asigurării lucrărilor de șantier pentru construirea podului din satul Bucureasa, a fost necesară devierea circulației rutiere pe următoarea variantă ocolitoare:

Strada 9 Mai-Strada Victoriei-DJ 663A sector Târgu Jiu- Botorogi-Văcarea, cu continuitate prin DJ 663 Văcarea-Dănești, cu continuitate în drumul comunal DC 53  Dănești-DJ 674A;

De asemenea, în perioada sărbătorilor pascale, circulația rutieră va fi permisă pe sectorul de drum județean DJ 674A Târgu Jiu-Bucureasa-Dănești. Mai mult, începând cu data de 21.04.2020, circulația rutieră pe sectorul de drum județean DJ 674A Târgu Jiu -Bucureasa-Dănești, va fi închisă până la finalizarea execuției lucrărilor de construire a podului.

Pe parcurcursul perioadei respective, pentru accesul auto în zonă, locuitorii vor avea la dispoziție varianta ocolitoare prezentată anterior, iar pentru pentru pietoni va fi realizată o punte pietonală, funcțională pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor. Devierea circulației rutiere, s-a obținut acordul din partea Serviciului Rutier Gorj, Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Primăriei Comunei Dănești.