Continuă războiul Romanescu-Pătrășcoiu

598

Războiul pare unul interminabil între primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și Societatea APAREGIO Gorj. Edilul face din nou acuzații la adresa furnizorului de apă. Romanescu susține că directorul Traian Pătrășcoiu și-a învățat angajații să mintă că primarul ar obliga societatea să  ceara taxă pe apa de ploaie.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu 

Edilul îl acuză pe directorul societății de apă și canal că nu aceasta este motivul taxării apei pluviale. Salariile pe care le încasează angajații instituției pe care Pătrășcoiu o conduce, stă la baza deciziei luate de APAREGIO. Potrivit lui Marcel Romanescu, numai Pătrășcoiu are o leafă de 250 de milioane de lei vechi.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu 

Marcel Romanescu afirmă că a cerut de mult demiterea acestei conduceri care „fură” banii cetățenilor, însă președintele Consiliului Județean nu a luat măsuri. Romanescu este de părere că Traian Pătrășcoiu ar trebui să își dea demisia și să iasă la pensie.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu 

Mai mult, Romanescu spune că Pătrășcoiu a angajat 50 de pensionari la Aparegio Gorj, în defavoarea tinerilor care își caută un loc de muncă.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu 

Președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, singurul care ar putea lua o decizie în privința neregulilor constatate la Aparegio, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere vis-à-vis de acest subiect.